Tuesday, March 04, 2008

Atún y Verduras!/Tuna and Vegetables!

Pimientos rellenos de Atún!/Tuna stuffed Peppers!

Buenassss!!! Nochessss!!! Hoy es Martes, y que bueno que recordé otra receta, porque ya estaba a punto de cerrar mi cocina por falta de Ideas.

Sepan que todas las recetas que posteo no las saco de ningún lado, las posteo porque las recuerdo y son recetas que ha hecho mi Mamá, ó que invento yo mismo, las pruebo, y si me gustan las posteo, si no, no.

Ya que acá en la Argentina aún hace calor (pero ya no por mucho tiempo), un plato frío es ideal. Hoy voy a hacer pimientos rellenos de Atún.

Necesitás:
  • 8 pimientos (pueden ser dulces ó picantes; rojos, amarillos ó verdes. Yo usé pimientos verdes picantes)
  • La ensalada Cosmo y Wanda que tengo un poco más abajo (es Atún mixturado con lechuga)
  • Aderezo Italiano
  • 1 cuchillo
  • 1 cuchara
  • 1 bolsa de plástico

Cómo hacerlos:

Primero hay que poner los pimientos directamente al fuego para que se asen. Ya luego cuando suelten un olor como a tostado, quitarlos del fuego y guardalos en la bolsa de Plástico. Dejarlos en la bolsa un rato, hasta que suden, para que sea más fácil pelarlos. Ya, hay que pelarlos muy bien; y después de eso, con el cuchillo se hace un corte a un lado del pimiento y se le saca el centro con todo y las semillas. Luego de eso, con la cuchara se rellenan con la ensalada Cosmo y Wanda y se cierran simplemente (no importa si se abren). Finalmente hay que bañarlos con el aderezo Italiano y se sirven en platos para Plato Central.

Hoy la bebida es a su gusto, otra vez.

Saludotes, abrazotes y besotes

Sweet Dreams, de todo Corazón:
Arthur, el chico cocinero de la Argentina
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Good Night!!! Today it's Tuesday, and too good I remembered another recipe, 'cause I was about to close my Kitchen 'cause I had no Ideas.

I want you to know that the recipes I upload here I don't get them from anywhere else, I upload them 'cause I remember them, and they're recipes made by my Mother, or they're created by myself, then I taste them, and if like them, I upload them, if no, no.

And since here in Argentina it's still being a little hot (but no longer), a cold plate is ideal. Today I'm gonna make Tuna stuffed peppers.

You need:
  • 8 peppers (they can be sweet or hot; red, yellow or green. I used green hot peppers)
  • The Cosmo & Wanda salad I have in earlier posts (It's just Tuna mixed up with Lettuce)
  • Italian dressing
  • 1 knife
  • 1 spoon
  • 1 plastic bag

How to do them:

First, put the peppers to roast directly to the fire. Then, when they smell like toasts, it means, they're already roasted, and when they're roasted, put them away from the fire and keep them into the plastic bag. Let the peppers sweat in the plastic bag for a while, in order to peel them easily. Then, let's peel them very well; and, after that, with the knife cut the peppers at one side and take out the center with all the seeds. Then, with the spoon, fill the peppers with the Cosmo & Wanda salad and simply close them (don't care if they open themselves). Finally, cover them with the Italian dressing ad serve them in a "Central Plate" dish.

Today, I'll leave the drink at your taste, again.

Big greetings, big hugs and big kisses

Sweet Dreams, from the bottom of my Heart:
Arthur, the cook boy from Argentina