Tuesday, February 05, 2008

Más verduras!/More vegetables!

Sopa de verduras!/Vegetable Soup!

Buenassss!!! Nochessss!!! Hoy es Martes, asíque es día de hacer otra receta que dé de qué hablar por el resto de la semana.

Las verduras son tan deliciosas, y no engordan, asíque por eso ésta vez mi receta la hago pensando en ellas.

Y ya saben, las cantidades las doy para una sola persona, pero si hay más, entonces usen cantidades dobles ó triples ó... pero sólo con los ingredientes, no los utensilios, eh!

Necesitás:
  • 1 litro de agua
  • 1 cubo de caldo de tomate
  • 2 zanahorias grandes cortadas en rebanadas
  • 1/2 brócoli cortado en pedazos chiquitos
  • 1/2 coliflor cortada en pedazos chiquitos
  • 50 guisantes (chícharos)
  • 50 granos de maíz
  • 10 vainas verdes (ejotes)
  • 1 cacerola
  • 1 cucharón

Cómo hacerla:

Primero, en la cacerola se pone 1 litro de agua a hervir, y mientras se pone el cubo de caldo de tomate para que ahí se deshaga y se forme el caldo de tomate líquido y se le baja al fuego. Una vez que el caldo suelte otro hervor, entonces se le echan las zanahorias, el brócoli, la coliflor, los guisantes, el maíz y las vainas. Se deja a que suelte el último hervor para saber que las verduras están bien cocidas, se le apaga al fuego, y se sirve en un plato para sopa.

Se le puede poner limón y picante. La bebida ideal para ésta sopa se las dejo a su libre elección ésta vez.


Saludotes, abrazotes y besotes

sweet Dreams, de todo Corazón:
Arthur, el chico cocinero de la Argentina
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Good Night!!! Today it's Tuesday, so it's a new recipe day to give you to talk about in the rest of the week.

The vegetables are so delicious, and they're fatless, so this time the recipe is made thinking of them.

and you know the quantities of ingredients I use are for just one person, but if there are more, the quantities may be doubled or tripled or... but only the ingredients, not the utensils.

You need:
  • 1 liter of water
  • 1 tomato stock cube
  • 2 sliced big carrots
  • 1/2 of broccoli, cut into small pieces
  • 1/2 of cauliflower, cut into small pieces
  • 50 green peas
  • 50 corn grains
  • 10 green pods
  • 1 pot or casserole
  • 1 big spoon

How to do it:

First, pour the water into the pot in order to boil the water and then, put the tomato stock cube into the water to melt it in the water in order to form the liquid tomato stock, then lower the stove fire. Once the stock reaches another boil, then, toss the carrots, the borccoli, the cauliflower, the green peas, the corn and the green pods in the stock. Let the soup reach its last boil, then you'll know the vegetables are well done. Then turn off the stove, and serve the soup into a soup dish.

You can add some lemon juice and hot powder. This time I'll leave the perfect drink for this soup to your taste.


Big greetings, big hugs and big kisses.

Sweet Dreams, from the bottom of my heart:
Arthur, the cook boy from Argentina